Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot

de Constelatialeu in Porc, 14 Noi 2018 | 6291 vizualizari

 

Eu tot urmaresc....sa nu fiu urmarita ...cand gasesc si eu un ciolan mai micut sa incapa in ''cioroiul'' meu, care e mai mic asa, n-a crescut cat trebuie.......azi a fost cu noroc... macar asta dupa ziua de ieri... in fine sa nu mai lungesc introducerea ca oricum nu citeste nimeni......dar eu tot scriu.....:)))))))))

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat cca 1.400 Kg de la Sergiana ( am specificat firma pentru ca il afuma cum afumam noi acasa cand taiem porcul sau macar pe aproape)
  • 20 ml ulei
  • 1 cescusta cu apa
  • aparatul Crock-Pot (cioroiul)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot:

Mergem si cumparam ciolanul, il analizam, urmarim sa fie de la un porc mai mic, cum am zis cioroiul meu e mic. Asezam cioroiul pe masa de lucru, il bagam in priza, asezam ciolanul, adaugam uleiul si apa, asezam capacul si setam functia high pentru cca 4-5 ore.

Se face atat de bine incat pica carnea de pe os, a trebuit sa ma misc cu talent sa pot sa fac o fotografie cu ciolanul intreg. Se poate servi cu varza calita, asta am facut eu, sau cartofi natur, prajiti, piure, fiecare cu ce vrea, e bun in orice varianta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Jumari din slanina de porc